Melding sluiten
inzicht en ontwikkeling
Menu

Else Slegers nieuwe Algemeen Directeur GITP

PERSBERICHT

Utrecht, 31 januari 2018

Per 1 maart is Else Slegers (1972) benoemd tot de nieuwe Algemeen Directeur van GITP BV. Zij volgt Hans van der Molen op die per 1 september 2017 is benoemd tot Algemeen Directeur van Berenschot Groep BV. In de tussenliggende periode nam Ton Dijkzeul de directiefunctie waar.

   
Else Slegers
 
Else Slegers heeft directieposities bekleed bij o.a. ArboNed als Directeur Zakelijke markt en bij ISBW en ISES als Algemeen Directeur, destijds onderdeel van de Schouten & Nelissen groep.

Else Slegers: “GITP is een prachtig bedrijf met een sterke merknaam en solide reputatie. Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s de positie van GITP en haar dochter PiCompany verder uit te bouwen!”

Elfrieke van Galen, voorzitter RvC: ‘We zijn erg verheugd met de komst van Else en wensen haar een mooie toekomst bij GITP. We verwachten dat ze een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het met nieuw en eigentijds elan positioneren van GITP in de markt.’

Over GITP

Inzicht bieden in talenten en ontwikkeling mogelijk maken van mensen en organisaties, dat is de focus van GITP en haar dochter PiCompany. Met de combinatie van adviseurs, trainers, coaches, bedrijfspsychologen en assessmentdeskundigen heeft GITP een zeer brede expertise op de terreinen van Inzicht & Ontwikkeling. Dat maakt ons tot een uniek en veelgevraagd HR-adviesbureau in Nederland.

Met hrm-diensten als assessments, organisatieadvies, trainingen, coaching, en werving en selectie biedt GITP unieke full service op het gebied van loopbaanbegeleiding en organisatieontwikkeling. Jaarlijks werken we samen met 5.000 opdrachtgevers uit 50 branches.

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd.

Dit is een persbericht van GITP B.V.