Melding sluiten
inzicht en ontwikkeling
Menu

Executive coaching

Vergroot uw impact op de organisatie

Als executive, directeur, bestuurder of CEO in het bedrijfsleven, heeft u te maken met zware verantwoordelijkheden en met soms lastige vraagstukken of persoonlijke dilemma’s. Uw gedrag en besluiten liggen onder een vergrootglas en hebben vaak grote impact voor uw organisatie. Of u heeft een persoonlijke vraag over het krijgen van een goede balans in uw leven, u worstelt met zakelijke of privé issue’s of u heeft de wens om heel praktisch specifieke vaardigheden te vergroten die uw impact op de organisatie verbeteren. Dan is het prettig hierover met een kundig en kritisch gesprekspartner te kunnen sparren. Een coachingstraject is een effectief middel om gerichte ontwikkeling van u en uw medewerker of team te bevorderen en te versnellen.
 • Executive niveau
 • Inzicht in impact
 • Vergroot zelfbewustzijn
 • Breder gedragsrepetoire

Resultaat

Na afloop van het coachingstraject kijkt u op een andere manier naar uw situatie. U gedraagt zich authentieker en kent uw kwaliteiten en talenten. Hierdoor bent u effectiever en ervaart u meer innerlijke rust en energie. Ook herkent u oude patronen, zodat u ze kunt loslaten of juist bewust inzetten. Uw gedragsrepertoire is vergroot, u bent bewust van het effect van uw handelen en voelt zich verantwoordelijk voor uw eigen keuzes.

Inhoud & aanpak

Om alles uit een coachingstraject te halen, is het belangrijk dat het klikt met uw coach. Daarom zoeken we altijd een coach die bij u en uw situatie past. Een coachingstraject duurt gemiddeld zes sessies. Tijdens deze sessies gaat u samen met de executive coach op zoek de vraag achter uw vraag. Zodra uw coachvraag helder is, brengen we samen uw verschillende rollen en processen in kaart, zodat u uw valkuilen kunt ontdekken en overwinnen. Hierdoor vergroot u uw zelfinzicht en zelfbewustzijn en ervaart u balans en innerlijke rust. Dankzij deze krachtige basis in uzelf bent u in staat samenwerking, besluitvorming en leiderschap naar een hoger plan te tillen.

De coaching speelt zich af op individueel niveau én op organisatieniveau. Zo koppelen we het strategische kader van uw organisatie aan uw persoonlijke ontwikkeling. En om de investeringen niet verloren te laten gaan, zorgen we ervoor dat het proces binnen de organisatie wordt verankerd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van dubbelcoaching. Bij deze manier van coachen voert u gesprekken met twee verschillende coaches, ieder met een eigen specialiteit.

GITP/PiCompany heeft voor u drie verschillende coachingstrajecten samengesteld:

 • Executive coaching: voor topmanagers met veel verantwoordelijkheden en bevoegdheden, werkzaam in zeer complexe krachtenvelden. Voor senior managers die functioneren in de bovenlaag van organisaties, op zoek naar een sparringpartner en op het gebied van strategieontwikkeling, bedrijfsvoering en andere zakelijke beslissingen
 • Team Coaching: coaching gericht op groepen
 • Small-group Coaching: voor conflicthanterings- of samenwerkingsvraagstukken

Daarom kiest u voor GITP/PiCompany

 • Inspireert, geeft energie en verstevigt uw basis voor succes
 • Begeleid door academisch geschoolde, oplossings- en resultaatgerichte senior coaches met verstand van mens én organisatie
 • Rijk repertoire aan coachingstechnieken
 • Toegespitst op uw persoonlijke situatie en op strategisch niveau binnen uw organisatie
 • Altijd een ervaren coach bij u in de buurt

Tijdsduur

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. De duur van het traject is maatwerk. (Individuele begeleiding/coaching is afhankelijk van de complexiteit van de vraagstelling en het niveau van de functie.  Commercieel tarief is 1,5 uur uitvoering deelnemer + 0,5 uur interne voorbereidingstijd adviseur).  Ons ervaringsgetal is 5 á 6 sessies. 

Kosten

Senior coach€ 570, - (exclusief btw)