Melding sluiten
inzicht en ontwikkeling
Menu

Interim management

Voor elk interimvraagstuk een uitstekende oplossing

U staat voor een stevige veranderopdracht of heeft tijdelijke vervanging nodig van één van uw topmanagers. Daarom bent u op zoek naar een interim manager met passende expertise en uitstekende managementvaardigheden om u in dit proces te ondersteunen.

Een interim manager van GITP bezit deze uitstekende managementvaardigheden. Hij of zij legt precies de vinger op de zere plek en maakt voor u inzichtelijk welke stappen u kunt zetten om uw vraagstuk op te lossen. Ook neemt de interim manager het voortouw bij de implementatie en stemt alles zorgvuldig af op uw behoefte. Zo weet u zeker dat uw organisatie, ook als de interim manager weer vertrokken is, probleemloos verder kan op de ingeslagen weg.

  • Veranderopdracht
  • Tijdelijke vervanging
  • Executive search
  • Binnen 5 werkdagen

Resultaat

Een interventie van een interimmanager heeft impact. Na afloop van de inzet ligt uw organisatie weer op koers, zijn uw mensen weer gemotiveerd en ieders verantwoordelijkheden helder.

Inhoud & aanpak

Een interim manager moet goed bij uw organisatie en de specifieke vraagstelling passen. Daarom bekijken we allereerst samen welke specifieke eisen uw organisatie stelt aan sturing en leiderschap. Van daaruit gaan we op zoek naar de juiste interim manager die qua competenties en persoonlijkheid perfect aansluit op zowel uw managementvraagstuk als uw organisatie. Binnen vijf werkdagen stellen we geschikte kandidaten aan u voor.

GITP Interim Management biedt u altijd een vaste adviseur als gesprekspartner. De adviseur bewaakt tevens de voortgang van het project, waarborgt de kwaliteit en is een klankbord voor de interim manager.

Daarom kiest u voor GITP/PiCompany

  • Biedt een snelle oplossing voor elk interimvraagstuk
  • Altijd een interim manager die bij uw organisatie past
  • Volledig toegespitst op uw branche
  • GITP werkt met alleen absolute experts

Tijdsduur

Selectie binnen vijf werkdagen, inzet afhankelijk van uw behoefte

Kosten

Interim-manager: tarieven per dag, volledig afhankelijk van gevraagde expertise, complexiteit en duur van de inzet.

Onze vergoeding is onderdeel van dit tarief.