Melding sluiten
inzicht en ontwikkeling
Menu

Hoe ziet mijn assessmentdag eruit?

Wat je tijdens een assessment kunt verwachten

Wat kunt u verwachten bij een assessment van GITP? Een assessment bestaat uit online tests voor thuis en een assessmentdag op een van onze assessment locaties. Zie uw assessmentdag als een inspirerende dag waarop u zichzelf beter kunt leren kennen!
 

Programma assessmentdag

De assessmentdag bestaat over het algemeen uit een interview, een intelligentietest en eventueel aanvullende tests, een of meer praktijksimulaties, zoals een rollenspel of serious game, en een eindgesprek met terugkoppeling over uw assessmentdag. Binnen 5 werkdagen ontvangt u de rapportage met waardevolle inzichten en inspiratie voor onderbouwde keuzes in uw loopbaan en ontwikkeling.

Hoe ziet mijn assessmentdag eruit?


Ervaringen van assessment deelnemers

Monique Exoo

“De kracht van dit assessment zit ‘m vooral in het stimulerende ervan. Dat er wordt gefocust op je talenten en niet alleen op ontwikkelpunten. Dat de nadruk vooral ligt op je krachten geeft heel veel positieve energie!” – Monique Exoo, BDO (selectie- en ontwikkelassessment) "
Jouke Tromp

“Het meest bijgebleven is de persoonlijke benadering. Ik was blij te merken dat ik niet 1 van velen was, geen nummer, maar alle persoonlijke aandacht kreeg.” – Jouke Tromp, Atlant groep (selectieassessment)"

.

Wat kan ik met de assessment resultaten?

De assessment resultaten bieden u antwoorden op de belangrijke loopbaanvragen Wie ben ik?, Wat wil ik en Wat kan ik? Dit helpt u met meer zekerheid loopbaankeuzes te maken en uw ontwikkeling daarop aan te sluiten. Gebruik de assessment resultaten om uw loopbaan verder vorm te geven. Laat u inspireren door de ervaringen van andere assessment deelnemers! Lees meer.