Melding sluiten
inzicht en ontwikkeling
Menu

Coaching bij GITP

Ontwikkel je talent en leer nieuwe vaardigheden aan met een vorm van coaching die bij je past!

GITP is specialist in het coachen van mensen op het werk. Professionele en persoonlijke groei staat voorop bij onze loopbaancoaching. Coaching door GITP betekent het ontwikkelen van jouw talenten en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Coaching maakt je zelfbewuster, authentieker en meer autonoom.

GITP kent veel vormen van coaching: coaching voor talent- en loopbaanontwikkeling (Talent & Career Development), coaching voor persoonlijke ontwikkeling (Personal Development), coaching voor management development, executive coaching en team development. Lees meer over de verschillende vormen:

  • Coaching gericht op talentontwikkeling en loopbaan; voor een succesvolle invulling van een (nieuwe) functie, het ontdekken van je talenten, ontwikkelen van individuele competenties, voor mobiliteitsvraagstukken en outplacement
  • Individuele coaching voor persoonlijke ontwikkeling; voor individuen die meer inzicht willen krijgen in zichzelf, gedrag en achterliggende drijfveren
  • Management development; coaching voor leidinggevenden op midden en operationeel niveau
  • Executive coaching voor topmanagers met veel verantwoordelijkheden en bevoegdheden, werkzaam in zeer complexe krachtenvelden. Voor ervaren managers die functioneren in de bovenlaag van organisaties, die op zoek zijn naar iemand om mee te sparren op het gebied van strategieontwikkeling, bedrijfsvoering en andere zakelijke beslissingen
  • Team Development; coaching gericht op groepen
GITP biedt coaching op maat. Afhankelijk van je vragen en doelstellingen. Passend bij je mogelijkheden en ambities. En aansluitend op je eigen talenten en persoonlijkheid.

Methodes en stijlen van coaching
Coaching van GITP kent veel verschillende methodes en stijlen. Van provocatief coachen tot rationeel-emotieve training en van Voice Dialogue tot competentiegerichte coaching.

De coaches van GITP zijn minstens in één en vaak in meerdere methodieken opgeleid, hebben veel ervaring in de wetenschappelijk onderbouwde theorieën en het begeleiden van mensen.