inzicht en ontwikkeling
Menu

GITP PAO (Postacademisch onderwijs)

GITP PAO (Postacademisch onderwijs)

8,8

8,8 van de 101

13

Cursussen diagnostiek, gedragstherapie en cognitieve therapie voor zorg en onderwijs

GITP PAO biedt opleidingen voor zorg- en onderwijsprofessionals die werken op het gebied van kind en jeugd, volwassenen en ouderen en verstandelijke beperking.

We hebben cursussen op het gebied van cognitieve gedragstherapie, professionele vaardigheden waaronder supervisie en coaching en actuele ontwikkelingen zoals passend onderwijs, DSM-5 en transitie van de jeugdzorg. In een groeiend deel van het aanbod gebruiken we online lesmethodes. Dit kan gaan om een combinatie van klassikale lessen en online leren (blended leren) of om volledige online cursussen of webinars  (100% online).

Al onze cursussen zijn geaccrediteerd. Deze accreditaties krijgen wij van verenigingen als NVO, NIP, VGCt en SKJ. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van keuzes en kunnen je adviseren over jouw professionele ontwikkeling.

We kunnen elke cursus als incompany cursus of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag vrijblijvend en gratis opleidingsadvies.

GITP PAO congresactie en studiereis naar Curaçao!

Congresactie

Wij geven een internationale congresdeelname weg! Schrijf je nu in voor een cursus en maak kans op een volledig verzorgde congresreis voor twee personen.

Klik hier voor meer informatie.

Studiereis naar Curaçao!

GITP PAO biedt geaccrediteerde nascholing op Curaçao! 

Wij organiseren de cursussen altijd compact en in een reeks zodat je er een studiereis van kunt maken. Dit betekent dat je in een korte tijd jouw kennis en vaardigheden een boost kunt geven. Bovendien zijn alle cursussen geaccrediteerd en kun je tegen een gunstig tarief (her)registratiepunten behalen. Bekijk dan hier ons cursusaanbod op Curaçao.