inzicht en ontwikkeling
Menu

GITP PAO (Postacademisch onderwijs)

GITP PAO (Postacademisch onderwijs)

8,6

8,6 van de 101

8

Cursussen diagnostiek, gedragstherapie en cognitieve therapie voor zorg en onderwijs

We krijgen een nieuwe website! Momenteel is de site onder constructie. Zoek je een passende cursus? Klik hier voor een volledig overzicht. Kun je niet vinden wat je zoekt? Bel of mail ons gerust via 088-4487000 en pao@gitp.nl.

GITP PAO biedt opleidingen voor zorg- en onderwijsprofessionals die werken op het gebied van kind en jeugd, volwassenen en ouderen en verstandelijke beperking.

We hebben cursussen op het gebied van cognitieve gedragstherapie, professionele vaardigheden waaronder supervisie en coaching en actuele ontwikkelingen zoals passend onderwijs, DSM-5 en transitie van de jeugdzorg. In een groeiend deel van het aanbod gebruiken we online lesmethodes. Dit kan gaan om een combinatie van klassikale lessen en online leren (blended leren) of om volledige online cursussen of webinars  (100% online).

Al onze cursussen zijn geaccrediteerd. Deze accreditaties krijgen wij van verenigingen als NVO, NIP, VGCt en SKJ. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van keuzes en kunnen je adviseren over jouw professionele ontwikkeling.
088-448 70 00
088-448 70 00