inzicht en ontwikkeling
Menu

Trainingen

Trainingen

8,9

8,9 van de 101

6

Creëer perspectief door gericht en effectief leren

GITP maakt gebruik van de beste leermethoden en biedt trainingen en cursussen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, management en leiderschaphuman resources management, coachingprojectmanagement en adviesvaardigheden. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van keuzes en kunnen u adviseren over uw persoonlijke, professionele ontwikkeling.

We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.

E-learning

Direct aan de slag

GITP acties

 

Catalogus Open Trainingen

Competentietrainingen zijn er in alle soorten en maten. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag op weg met onze Top 10 competentietrainingen.

De trainingen en cursussen van GITP focussen op verschillende thema’s: communicatie, persoonlijke effectiviteit, management en leiderschap, coaching en adviesvaardigheden. Binnen ieder thema is er een passende cursus met de gewenste intensiteit. Zo is er altijd een training die bij jou past!

Bekijk de catalogus

 

Grow Online Magazine

GITP Magazine: 5 Verrassende artikelen over persoonlijke ontwikkeling

De zomervakanties zijn begonnen! Voor velen een periode van ontspanning. Daar dragen we bij GITP graag een steentje aan bij. 
We hebben weer een inspirerend magazine samengesteld boordevol verrassende artikelen over persoonlijke ontwikkeling. 

Lees het magazine