Melding sluiten
inzicht en ontwikkeling
Menu

Incompany trainingen

Van korte, krachtige interventies tot diepgaand ontwikkeltraject

U wilt uw organisatie vitaal houden? Of een nieuwe organisatiestrategie uitrollen? Of streeft u naar rendementsverhoging van uw opleidingen? Met de incompany trainingen van GITP verwezenlijkt u uw ambities. Of het nu gaat om een korte en krachtige interventie of een diepgaand ontwikkeltraject.

Al onze trainingen uit het open aanbod kunnen wij ook als open incompany trainingen aanbieden:

Vernieuwende oplossingen met een hoge ROI
GITP biedt integrale, vernieuwende oplossingen. Vanuit het uitgangspunt dat elke interventie moet bijdragen aan een wezenlijk resultaat. Wij zijn – net als u – scherp op een hoge ‘Return on investment’. Anders gezegd: wij verbinden uw organisatiedoelen met uw mensen.


Blended Learning Trajecten
GITP maakt van uw incompany trainingen Blended Learning Trajecten. Een mix van (e-)ontwikkelinterventies met aantoonbaar resultaat voor organisaties én deelnemers. Toegesneden op uw vraag en situatie. Onze programma’s bestaan altijd uit een combinatie van:

  • Advies: over kennisoverdracht, bedrijfsvoering en gedrag;
  • Inzicht-verschaffing, onder andere met diagnostische (e-)tools;
  • Training: het daadwerkelijk ontwikkelen van inzicht en vaardigheden;
  • Coaching: reflectie op leren, eigen drijfveren en gevoeligheden


Effectieve ontwikkelprogramma’s
U kunt GITP Incompany Trainingen inschakelen voor ontwikkelingsprogramma’s voor zowel de organisatie als geheel als voor uw teams en individuele medewerkers. Met ruim 250 trainers, (organisatie)coaches, bedrijfspsychologen en assessmentdeskundigen heeft GITP de expertise in huis om samen met u verrassende en effectieve interventies te ontwerpen die een trefzeker antwoord vormen op uw vraagstuk. Daarmee leveren we graag een bijdrage aan de verwezenlijking van uw ambities.